مشاوره حقوقی رایگان - عبور لوله گاز از ملک همسایه

سلام. همسایه ام چند سال پیش به من و اداره گاز رضایت محضری داده برای عبور لوله گاز از روی دیوار خونه اش .اما بعدا گاز خونه مارا قطع کرد و بدون خبر و بدون اجازه از ما به این بهانه که پشیمان هستن و دیگه نمی خوان که لوله گاز به ما بدهند. آیا ایشون همچین اختیاری دارن یا خیر و بنده چطوری باید شکایت تنظیم کنم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت رضایت محضری معمولا عدول از گذشت مسموع نیست.بهرحال نیاز به بررسی متن رضایت محضری دارد.

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

خیر حق این کار را ندارد
اول به اداره گاز مراجعه نمایید