مشاوره حقوقی رایگان - قرعه کشی خانگی

با سلام خدمت شما بنده از بهمن ماه سال 99 قرعه کشی خانگی ثبت نام کردم که قرعه را بنام پسر 5 ساله ام گذاشتم آخرین اسم هم که برج 5 امسال بود بنام من درآمد حالا که درخواست پولا رو میخواستم مدیر قرعه کشی می‌گوید که شما و خانمت مشکل دارین وپدر خانم بنده رفته دم درب مدیر قرعه کشی که این قرعه مال دخترمه وحق نداری اونو به کسی بدی
الان من که پرینت آوردم تقریبا 1سال ونیم رو از کارت خانمم پرداخت کردیم ولی همون پرداختی که خانمم انجام داده از پول یارانه پن وبچه هامه وایشون هیچ کار وکاسبی نداره وخانه داری میکرده الان که مشکلمون به طلاق کشیده شده خواستم ببینم که دادخواست علیه خانمم بنویسم که مدیر قرعه رفته‌اید کرده یا دادخواست علیه مدیر انجام بدم که حاضر نیست قرعه را پرداخت کنه

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

دادخواست خود را به طرفیت مدیر قرعه کشی مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مدیر باید پول را به حساب شخصی که ثبت‌نام کرده باید پرداخت کنه