مشاوره حقوقی رایگان - انتشار عکس خصوصی و افترا و توهین و تهدید به رابطه جنسی

باسلام خدمت وکلا خانم بنده با اقوامشون رفت وامد داشتن وبا خانمی دوست بودن وبه هم دیگه عکس فرستادن وبردارش عکس خانم را ازگوشی خواهرش برداشته وخانم بنده را تهدید میکرد که اگر رابطه جنسی برقرار نکند عکس هاشو بخش خواهد کرد وخانم بنده جواب اون اقارو نمیده و اون اقا عکس های خانم بنده را به کل فامیل ها واشنایان عکسشوفرستاده و اون اقا باکمال پرویی به من پیام داده خانمت بامن دوست بوده خانمت عکسشوخودش به من فرستاده و پیام توهین امیز داده به من وگفته زنت باچندنفر دوسته وخانم بنده از اون اقا شکایت کرده به دلیل انتشار عکس و توهین و افترا و تهدید
خواستم بدونم چون خانمم شکایت کرده ایا بنده ازجانب خودم میتونم به عنوان انتشار عکس خانمم وتوهین وافتراشکایت کنم چون ناموس هستش میتونم خودم جداگونه شکایت کنم یاخیر ودوم جرم انتشار عکس جرمش سنگینی داره مجازاتش چه خواهدبود باتشکر از وکلای محترم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله انتشار فیلم ها و عکس های خصوصی دیگران و تهدید به انتشار عکس و فیلم خصوصی دیگران به موجب مواد 744 و 745 قانون مجازات اسلامی و یا همان مواد 16 و 17 قانون جرایم رایانه ای، جرم محسوب شده است. حکم مجازات تهدید به انتشار عکس و فیلم خصوصی دیگران، همانند انتشار آن ، حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون(5.000.000) ریال تا چهل میلیون (40.000.000) ریال یا هر دو مجازات می باشد. نیاز نیست شکایت خانوم کفایت میکند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر همسر شما باید خودش شکایت کند .حبس یا جزای نقدی