مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

باسلام در تاریخ 1402/7/4سوالی مبنی بر اینکه در فروش زمینی که جز اراضی ملی داخل روستا باتمام امکانات بهره برداری با نظر دهیار و بخشداری میباشدوخارج از جنگل ومرتع با مبایعه نامه خریده ایم ایا فروشنده میتواند با طرح دادخواست از دادگاه ابطال مبایعه نامه نماید یا خریدار میتونه عرصه مورد نظر را با وضعیت موجود قبول کنه تصمیم دادگاه چه خواهد بود؟ممنون سوال مربوط به مورخ فوق الذکر که قبلا ارسال کردم اما جوابش را اساتید محترم ندادن با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله محتمل است
اگر مورد معامله جز اراضی منابع طبیعی باشد با شرایطی خاص امکان بطلان معامله وجود خواهد داشت
و در صورت بطلان معامله ، فروشنده مکلف است که بهای مورد معامله را طبق قیمت روز و با جلب نظر کارشناس و خسارات را پرداخت نماید و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

زمینی که جز اراضی ملی است مال شما یا فروشنده نیست و هیچ کاری نمی توانید روش انجام بدهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بستگی به اسناد و مدارک و نظر قاضی دارد درضمن نظر ما چه اهمیتی دارد بدون برزسی بدون رویت اسناد