مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد ودیعه مستاجر

با عرض سلام و
من پارسال یه مغازه اجاره کردم چون منطقه ی دور افتاده بود اجاره بهاش کم بود و 5 میلیون پول پیش دادم و ماهی 2 میلیون اجاره ، امسال 10 روز قبل از پایان قرارداد با موجر صحبت کردم و گفت مشکلی نیست و میتونید بمونید ولی حرفی از مبلغ قرارداد نشد و چون مغازه شهرک صنفی هست و هیئت امنا نرخ کرایه رو تعیین میکنه منم حرفی نزدم و گفتم باشه ولی به محض اتمام قرارداد با من تماس گرفتن و گفتن ماهی 5 میلیون باید کرایه بدی در صورتی که اجاره بها در راسته ی ما حداکثر 3 میلیون بود و من هر چقدر به ایشون توضیح دادم که هیئت امنا و اصناف نرخ تعیین کردن ایشون قبول نکردن و گفتن مغازه ی خودم هستش و از این مبلغ کمتر اجاره نمیدم منم گفتم تخلیه میکنم و باید مهلت بدید ، ایشونم قبول کردن و خلاصه یکماه طول کشید تا من تخلیه کنم اما الان ایشون میگن میتونستم مغازه رو 5 میلیون اجاره بدم و پول پیش شما رو بابت این یکماه کسر میکنم منم میگم باید کرایه یکماه که 2 میلیون بوده کسر کنید و الباقی رو بهم پس بدید که ایشون قبول نمیکنن ، لطفاً راهنمایی کنید الان من باید چیکار کنم ؟ چون مغازه اجاره کردم و باید پول پیش بدم ولی بخاطر اینکار ایشون نتونستم کامل پول رو جور کنم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید به استناد شواهد ومدارک خویش علیه موجر طرح دعوی مطالبه مبلغ رهن نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی لازم است که مدارک و مستندات مورد بررسی قرار گیرند‌.