مشاوره حقوقی رایگان - اجاره دادن ملک توسط مستاجر

با سلام.
شخصی طی معامله عادی مغازه خودش رو به آقای الف اجاره داده. آقای الف علاوه بر اینکه هیچ اجاره بهایی پرداخت نکرده، مغازه رو به شخص دیگری بنام ب اجاره داده. شخص ب هم نه اجاره پرداخت میکنه نه مغازه رو تخلیه میکنه.
ضمنا از موعد اجاره نامه اولیه(بین صاحب مغازه و آقای الف) چند ماه گذشته.
صاحب مغازه برای تخلیه ملک و تادیه خساراتش باید چه اقداماتی انجام بده؟ چه شکایتی و علیه چه کسی باید طرح بکنه؟
با سپاس

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

یا می‌بایست به طرفیت هر 2 نفر دادخواست داده شود

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دادخواست تخلیه ،مطالبه اجورمعوقه ،اجرت المثل ایام تصرف علیه شخص الف وب.