مشاوره حقوقی رایگان - شهادت دروغ شاهد

یروزبا یکی بحث شدبه منوشوهرم توهین وتهدید کردن.ماجداگانه شکایت کردیم واسه پرونده من طرف هیچ جایی حاضرنشدمن شاهدبردموطرف باحکم جلب گرفتنوهیچ دفاعیه ای نکرداعتراض هم نزد،پرونده فعلاتازه ازدادسرا رفته دادگاه.برای شوهرم،چون وثیقه برای پرونده من گذاشته بود مجبورشدبیاد،دوتاشونم شاهد بردن ولی شاهدان اون شهادت دروغ دادن قبول نکردن و دراخربرای پرونده شوهرم قرارمنع تعقیب خورد براش،حالا رفته علیه ما شکایت افترا ونشراکاذیب کرده.پرونده من که هنوز بازه .میخاستم بپرسم چجوری به قاضی محترم بگم من میدونم شاهد طرف یکیش اونجا نبوده چجوری بگم میدونم چه اتفاقی براش افتاده اون شب.راستی 14روز میگذره وشوهرم اعتراض هنوزنکرده.به ذهنم یه ترفندمیاداگرقاضی از شاهد بپرسه مطمئنم گیر میکنه ومعلوم میشه دروغی شهادت داده.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اینکه ارزش قضایی شهادت شهود چقدر است با دادگاه است ولی زمانی شهادتی را دروغ مینگاریم که عامدانه باشد اگر بصورت سهوی در ادای شهادت تعارضی پیش بیاد ارزش قضایی شهادت را کاهش می‌دهد ولی منجر به مجرم دانشتن شاهد نمی‌شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این افترا نمی‌باشد افترا عناوین و شرایط دیگری دارد این حق هر شخص است که بخواهد از مرجع محترم قضایی احقاق حق نماید