مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و افترا

با سلام
خانوم بنده برای گرفتن عسرو حرج و طلاق از بنده شکایت ضرب و جرح فحاشی توهین و ترک انفاق و اخراج از منزل و آبروریزی کذب نمود.
بعد با گرفتن گزارش کلانتری و شهادت دروغ دو خواهرزاده و گواهی پزشکی قانونی بعد از حدود یک سال درگیری در مشاوره کلانتری و شورای حل اختلاف و دادیاری و دادگاه با مکان یابی و پرینت موبایل و ضد و نقیض بودن شهادت شهود مشخص شد که ایشان در روزهای که ادعا کرده مورد ضرب و جرح شده داخل منزل نبوده شهادت شهود دروغ بوده و خودزنی کرده و اصلا چنین اتفاقاتی نبوده که در دادنامه توضیحات کامل وجود دارد.

ایشان از این پرونده کذب در دادگاه تمکین و تجدید نظر و دادگاه ازدواج مجدد و حتی نفقه استفاده کرده
الان بنده به چه عنوانی میتوانم از ایشان و شهود شکایت کنم ؟
آیا استفاده از پرونده ای که،رای قطعی نداشت و کذب بود در دادگاه خانواده و ارائه آن به قاضی جرم محسوب میشود ؟
ممنون از شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می توانید شکوائیه کیفری شهادت کذب بر علیه شهود مطرح نمایید

خیر جرم محسوب نمی شود

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

ابعاد پرونده شما متعدد است. حتما باید با رویت مدارک، ارا و مطالعه پرونده نظر داده شود و راه حل پیشنهاد گردد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اثبات شهادت کذب نیاز به دلایل کیفری دارد

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
اگر شهود شهادت کذب داده‌اند می‌توانید شکوایه شهادت کذب مطرح نمایید

خیر جرم نمی‌باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

خیر جرم نیست اگر قطعی شدند اعااده دادرسی کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر رای قطعیت یافته باشد راهی نیست جز اعاده دادرسی ان هم با شرایطی امکان پذیر است
اما اگر شهادت کذب اثبات شود که مبنای صدور رای باشد از موارد اعاده دادرسی میباشد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام از شهادت کذب استفاده کنید
خیر جرم نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اثبات شهادت کذب نیاز به دلایل و اثبات داذد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم مقام قضایی در صورتی دعای ایشان را مورد قبول قرار می‌دهند که حکم صادر و قطعی شده باشد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان اعاده دادرسی خواهید داشت ابتدا باید شهادت کذب را اثبات نمایید.