مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری آسیب دیدگی در حین کار

سلام خسته نباشید من دوسه ماه پیش سرکار در کنار بالابر مشغول به کار بودم که بالابر جوش داده نشده بود فقط با چنتا کیسه انرا سرپا کرده بودند و من بخاطر همین مورد از پای بالابر به پایین سقوط کردم و از ناحیه کتف در رفتگی و از ناحیه ساق پا ترک خوردگی برام ایجاد شده و پیگیری نکردم ، و الان بعد از گذشت دوماه برام مشکل ساز شده ایا میتونم برم پیگیری کنم ممنون میشم جواب بدید متشکر .

پاسخ ها :

سالار عباسی

جناب آقای سالار عباسی :

سلام برای پیگیری حادثه لازم است با ارائه مستندات و شهود به دادسرا شکایت کنید و مرجع قضایی جهت تعیین خسارت بدنی شما را به پزشکی قانونی ارجاع می دهد و پزشک قانونی با بررسی مدارک بیمارستانی و معاینات پزشکی میزان ارش و دیه را مشخص می نماید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله در اینجا شما می‌توانید شکایت نمایید و هزینه‌های خود را مطالبه کنید