مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت آسیب دیدگی حین کار

سلام بنده چاه کن هستم ودر اثر سقوط از ارتفاع ده متر داخل چاه دچار شکستگی کف پای راست و کبودی و ورم پای چپ و شکستگی دو مهره کمر و کبودی وزخم سطحی دو دست شدم در تاریخ 27 12 1402 اونجابیمارستان مامور نیروی انتظامی امد و شکایت کردم بعد عمل الان هیچ جا نرفتم چون نمی توانم راه بروم اگر بماندخوب بشم برم شکایت کنم مشکلی پیش نمیاد یا باید زودتر اقدام کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع شما مشمول قوانین روابط کارگر و کارفرما بوده لذا بستگی به میزان قصور یا تقصیر یا نقص لوازم و اثبات آن توسط کارشناس و صدور رای از محکمه دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما در اینجا می‌بایست شکایت نمایید با توجه به تقصیراتی که کارفرما یا اگر خود شما انجام داده‌ایدقصور مشخص می‌شود و کارفرم هزینه‌های شما را بپردازید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید حتما یک بار بروید کلانتری نامه ببرید پزشکی قانونی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در اسرع وقت با نامه کلانتری به پزشکی قانونی جهت انجام معاینات مراجعه بفرمائید.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

باسلام
جهت اطلاعات جزئی تر پرونده و دریافت مشاوره تخصصی و کارآمد لطفا تماس تلفنی برقرار بفرمائید.