مشاوره حقوقی رایگان - اطلاع از محل اختفای متهم

سلام، یه پرونده ترک انفاق دارم در دادسرا که جاری هست
همسر سابقم به مدت پنج سال از دادن نفقه امتناع کرده و به چهار ماه حبس تعزیری محکوم شده اما از اون جایی که متواری هست هنوز موفق به جلبش نشدم
کلانتری در این زمینه همکاری نمیکنه و 110 هم میگه خودت برو تحقیق کن

از کدوم مرجع و نهاد میتونم کارت ملی ش رو ضبط کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از طریق اجرای احکام کیفری موضوع را پیگیری نمایید

آرش فاطمی

جناب آقای آرش فاطمی :

به نام دادگر
کارت ملی را نمیشه ضبط کرد میشه از اجرای احکام بخواهید موبایلش را ردیابی کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید به قاضی اجرای احکام درخواست ممنوع الخدمات شدن متهم
و مسدودی کارت ملی ایشان را نمایید