مشاوره حقوقی رایگان - جلب ترک انفاق

سلام چهل روزو هست که به من خرجی نداده بعدا میخوام حکم جلبشو بگیرم باید چیکار کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا دادخواست مطالبه نفقه دهید و اگر مالی دارد توقیف کنید و گرنه پس از قطعیت حکم درخواست اعمال ماده 3 و جلب دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

به این صورت نیست که احساسی تصمیم و جلب بگیرید. ایتدا شکایت مناسب نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ترک انفلق شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست مطالبه نفقه بدهید یا با عنوان ترک انفاق شکایت کنید.
بعد از صدور حکم به پرداخت نفقه اگر اموال شناسایی و توقیف نشد می توانید حکم جلب بگیرید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا تحت عنوان ترک انفاق طرح شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا تحت عنوان ترک انفاق طرح شکایت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعد از قطعی شدن حکم نفقه و گذشت یکماه از تاریخ ابلاغ اجراییه ممکن است