مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کارگر از کارفرما بعلت حادثه

سلام آذرسال قبل کارگری حین کار دچار آسیب دیدگی شد ولیکن هیچ گزارشی نداد. بعد ار بیست روز سکته کرد. حالا مهر1402 به دادگاه شکایت کرده و طبق نامه ای که از پزشکی قانونی آورده اعلام می کند که همان اسیب دیدگی به رگ گردنش که علایم ظاهری هم نداشته عامل بروز سکته است . و جون قرارداد کار ما با کارفرمی اصلی تمام شد و گزارشی هم نبوده با وجود انکه بیمه مسیولیت کارفرمایی داشته ام باز هم بیمه قبول دار نیست . ممکن است جواب پزشک قانونی صوری و رابطه ای باشد چون تازه آن داگرفته است/ دوم حالا چکار باید کرد قاضی من را مقصر میداندفقط بر اساس جواب پزشک قانونی

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص جراحات شما می‌توانید زارش پزشکی قانونی اعتراض نمایید و درخواست کمیسیون پزشکی مجدد را داشته باشید و اگر اثبات شود بیمه می‌بایست هزینه‌ها را بپردازد

آرش فاطمی

جناب آقای آرش فاطمی :

به نام دادگر
گزارش پزشکی قانونی نمیتونه صوری باشه پزشکی قانونی یک نهاد معتبر هست و صدور نظریه و آرا به دقت انجام میگیره اگر ثابت بشه شما در صورت محکومیت میتوانید به کارفرمای اصلی رجوع کنید

سالار عباسی

جناب آقای سالار عباسی :

سلام کاربر گرامی پاسخ دقیق به سوال مستلزم مطالعه پرونده و مدارک شماست
لکن قوانینن حاکم بر روابط کارگر و کارفرما جنبه حمایتی دارند و اصولاً برای دفاع از حقوق کارگر وضع می شوند و در پرونده شما ملاک رای دادگاه برای صدور حکم، نظریه پزشکی قانونی و مستند بودن خسارات به حادثه حین کار می باشد ولی این نظریه از طرف شما ظرف یک هفته از تاریخ ابلاغ قابل اعتراض است و جهت پرداخت خسارت از طرف شرکت بیمه،مدارک بیمه را به دادگاه ارائه دهید.