مشاوره حقوقی رایگان - حادثه حین کار کارگر ساختمان

با سلام، روز بخیر.
ببخشید پدر من نقاش ساختمان هست. برای انجام کاری یک کارگر با خود به محل کار برده. زمانی که هر دو بر روی نردبان بودند، در حین کار، کارگر می افتد. اون لحظه اتفاقی نمی افته. میمونه بعد از یک ماه به دکتر میره. میگن فتخ رو باید عمل کنی. حالا کارگر میگه که من چون خوردم زمین اینجوری شدم. الان بخواد شکایت کنه از کی میتونه شکایت کنه؟ از صاحب کار یا از پدر من؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر ارتباط بیماری با حادثه قابل اثبات باشد از صاحب کار میتوانند شکایت کنند

کاظم نوربخش

جناب آقای کاظم نوربخش :

سلام
ایشان احتمالا از پدر شما و صاحب کار شکایت مینماید و میزان تقصیر هر فرد( حتی خود کارگر )با ارجاع شعبه رسیدگی کننده و طبق نظر کارشناس رسمی دادگستری تعیین میگردد و چنانچه پدر شما مقصر نباشد نهایتا تبرئه میگردد