مشاوره حقوقی رایگان - تهمت به تخریب و فروش مال غیر

با سلام و احترام
پدر بنده در سال 1358 ملکی کلنگی دو طبقه قدیمی به معنای واقعی درب به داغون از پدرش تحویل گرفت و ما سابقه سبق تصرف از 1358تا1401داشتیم و تموم هزینه های ملک اعم از هزینه تعمیرات ایزوگام پشت بام ساخت درب و پنجره لوله کشی گاز لوله کشی آب و سیم کشی برق خرید انشعاب گاز و دو خط تلفن را پدرم طی این سال ها انجام داد ..پدرم در سال 1370به صورت غیرقانونی یک اتاقک کوچک فلزی پیچ و مهره ای بی در پیکر روی پشت بام ملک با هزینه شخصی خودش ساخت که با واکنش شکایت و اعتراض همسایه دیوار به دیوار مواجه شد که اصلا این اتاقک نه تو سند ملک بود و هست بلکه غیر قانونی ساخته شده بود.سال 1381عموی بنده وارد طبقه اول این ملک شد ..سال 1393پدر بزرگ بنده فوت شد..و درسال 1399این ملک به صورت11سهم مشاع بین پدر من3سهم..عموی من7سهم و عمه من 1سهم سند خورد.. علی رقم این که پدر بنده قبل از فوتش با همسایه دیوار به دیوار قرار گذاشته بود این اتاقک فلزی را جمع کند متاسفانه فوت شد و این دین به گردن من که پسر بزرگش بودم افتاد و طی جلساتی که با عمو خودم داشتم به ایشان به صورت شفاها اعلام کردم که می خواهم اتاقک فلزی را جمع کنم که ایشان در حضور مادرم و عمه اام گفت اونا یه مشت آهن ضایعاتیه جمعش کن که واقعا هم همین بود..خلاصه بنده برج12سال1401اتاقک فلزی و جمع کردم..گذشت تا اینکه برج7سال1402از طریق عدل ایران مطلع شدم که عموی بنده رفته مجتمع حل اختلاف و از بنده شکایت تخریب و فروش مال غیر کرده...ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید اثبات نمایید که مالک اتاقک فلزی بوده اید و دلایل و مستندات خود را به مرجع قضایی ارائه نمایید
در غیر این صورت محکوم خواهید شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است