مشاوره حقوقی رایگان - افترا

سلام. خواهر بنده و همسرش دچار مشکل شدن و درخواست طلاق دارن ، بعد از ایجاد مزاحمت درمنزل ما با واکنش بنده مواجه شده و اقدام به تخریب منزلش کرده و اون رو گردن من انداخته
من برای اثبات بی گناهیم شاهدم دارم لطفا راهنمایی کنید چه موقع میتونم به جرم تهمت و افترا شکایت کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایل کافی. دارید میتوانید شکایت کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اگر اقدامات شما نباشد قابل اثبات نيست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر از شما شکایت شده بعد از صدور قرار منع تعقیب و یا حکم برائت می توانید شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر شکایت کرده بعد از صدور قرار منع تعقیب برای شما

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص افت را می بایست اول منیت اثبات شود و بعد از این که برای شما برائت صادر شد می توانید اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعد از اعلام برائت شما و قطعیت آن می توانید اقدام به اعاده حیثیت نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بعد از رای قطع منع تعقیب یا برائت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر ایشان به شما جرمی را نسبت بدهد و نتواند ادعای خود را اثبات نماید شما می توانید شکایت افترا را مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از برائت می توانید شکایت نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بعد از منع تعقیب یا برائت در شکایت تخریب به نفع شما و با اثبات سوء‌نیت ایشان

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید و اگر نتوانست و قرار منع تعقیب داده شده شما میتوانید بابت افترا شکایت کنید

یک وکیل :

اگر از شما شکایت کرده اند بعد از صدور قرار منع تعقیب و یا حکم برائت قابل پیگیری است

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
بعد از اعلام برائت شما و قطعیت آن امكان پذير است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای اقدام و ثبت شکایت به تصمیم شخصی شما بستگی دارد ، اما مطابق قانون آئین دادرسی کیفری در جرایم کیفری حداکثر 1 سال مهلت برای شکایت دارید