مشاوره حقوقی رایگان - معافیت دائم پزشکی

با سلام و عرض خسته نباشید. بنده از قبل خدمت معاف از رزم شده ام. یکبار هم شورای ارتوپد رفتم معاف از کلیه خدمات رزمی و نگهبانی با سلاح و بی سلاح و ورزش و تمرین و معاف دائم پوتین شده ام. اما بنده باز هم مشکل دارم و توان خدمت کردن را ندارم. مشکلات پزشکی بنده پارگی رباط صلیبی پای راست،صافی کامل کف پا،کوتاهی آشیل،سیاتیک،تومور خوش خیم استخوانی در استخوان فمور پای راست،واریس هر دو پا،آسم شدید تحت درمان، مشکل فشار خون، تپش بالا و درد قلب که طبق گفته پزشک 502 باید آنژیوگرافی انجام دهم و در صورت لزوم فنر گذاری انجام دهم حین خدمت به این مشکل دچار شدم و الان هم دارو مصرف میکنم اما نتونستم آنژیو را انجام بدهم چون که وزن بنده 150 کیلو هست و بیمارستان های خودشان قبول نمیکنند و به خصوصی باید مراجعه کرد که بنده هزینه لازم را ندارم و بیمه نیروی مسلح قبول نمیکنند. سابقه دوبار حمله قلبی شدید را دارم. سابقه خونریزی و پارگی ریه دارم. با تمام این مشکلات بنده رو معاف نکردن چون میگن مدرکت فوق لیسانس هست و نمیشه.الان منی که این همه مشکل دارم سواد داشتن و نداشتنم چه فرقی در سلامتی من داره؟ میخواستم بنده رو راهنمایی کنید با این همه مشکل پزشکی چجوری میشه معافیت دائم رو گرفت؟ آیا این تعداد مشکل با مدرک با هم دیگه واقعا شامل معافیت دائم برای بنده نمیشه؟ ممنون میشم پاسخ بدین تا بتونم پیگیری کنم واقعا توان انجام خدمت رو ندارم محل خدمتم هم خیلی سخته. بنده رفت و امدم مشکل دارم. نمیتونم بدون لگن سرویس بهداشتی برم. از ترس اینکه دستشویی نرم هیچی نمیخورم غذاشم حالم بد میشه چون نمیتونم واقعا با وزنی که دارم هر غذایی رو بخورم و همینطور برای قلبم و ریه هام. شورا بهم گفتن لگن ببر پادگان. آخه کدوم پادگانی همچین چیزیو قبول میکنه من هر روز لگن ببرم بیارم؟ بعد اینکه من کلا کاری از دستم برنمیاد. درد پام امانمو بریده با عصا مجبورم برم بیام.ممنون میشم بهم کمک کنین.

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درخواست خویش را مشروحا با پیوست مدارکه مثبته از طریق یگان خدمتی به کمیسیون پزشکی ناجا ارسال فرمایید. تا مجددا بررسی و دعوت به کمیسیون شوید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد