مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی و فرار راننده مقصر

سلام وقتتون بخیر
بنده 10 مهر با موتور در حال حرکت بودم که یه ماشین بهم زد و فرار کرد
مامور انتظامی اومد و صورت جلسه کرد ولی راهنمایی رانندگی نیومد و کروکی ندارم
بعدش هم با اورژانس به بیمارستان منتقل شدم و پایین و بالای چشم،ابرو و بینیم که از وسط باز شده بود حدودا 20 تا بخیه خورده
خودم هم گواهینامه موتور ندارم
راهنمایی کنید که چطوری از صندوق تامین خسارات دیه بگیرم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

درخواست کتبی برای دریافت دیه از صندوق تامین خسارت‌های بدنی می‌توانید دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایت کنید موضوع به کارشناسی ارجاع میشه اگر مشخص بشه راننده فراری مقصر بوده در این صورت می توانید دیه خود را از صندوق بیمه مطالبه کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما در اینجا می‌بایست از شخصی که به شما زده و متواری شده است شکایت نمایید