مشاوره حقوقی رایگان - کسر از آمار

با سلام پرونده ای داشتیم که پس از دادگاه بدوی واعتراض شاکی به تجدید نظر رفت در ثنا نوشته بود درتاریخ 1402/06/02وقت نظارت دفتر برای تاریخ 1402/10/05تعیین گردید ولی در تاریخ 15مهر که وارد ثنا شدم دیدم زده همزمان با خواسته اصلی طی شماره .....مورخه1402/06/27کسر از آمار این یعنی چی؟هنوز تاریخ نظارت نیومده یعنی میشه پرونده مختومه شده باشه؟ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بهتراست از شعبه مربوطه حضورا پرونده را رویت وپیگیری نمایید. موارد درج شده در ثنا، بعضا ممکن است دقیق نباشد.