مشاوره حقوقی رایگان - ندادن وکالت تعویض پلاک خودرو توسط فروشنده

سلام ماشین به نام خودم بوده و فروختم ولی مدارک همه دست خودمه به علت بدهی که به من داشته و چون دلال بوده شش تا هفت دست چرخیده. و الان اومده میگه وکالت بده و من مطمئنم که تعویض پلاک نمیکنه و اگه بخواد به مراجع قانونی مراجعه کنه من میتونم وکالت ندهم و شخصا خودم اونجا باشم برای تعویض پلاک رو انجام بدهم و من وقت پلاک م رو میخوام باز هم تاکید دارم که اون شخص تعویض پلاک انجام نمیده با وکالت من لطفا راهنمایی کنید ماشین در 1600 کیلومتر از شهر ماست

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اگر چنین است وکالت ندهید بیان دارید نوبت اخذ کنید تا در مراکز تعویض پلاک حاضر شوم.