مشاوره حقوقی رایگان - ندادن وکالت تعویض پلاک

با سلام و عرض ادب خدمت شما سال 1401 خودروی خریداری کردم که طرف مقابل پول را تمام و کمال پرداخت کردم وکالت جهت تعویض پلاک بنده وقت گرفتم و به تعویض پلاک اقدام کردم و کارشناسان تعویض پلاک جهت ناخوانا بودن شماره شاسی بدنه من را به کارشناسی ایران خودرو معرفی نمودند بعد از چند روز رفت آمد به ایران خودرو و کارشناسی بالاخره علت خوانا نبودن شماره شاسی بدنه را پوسیدگی اعلام شد ومجدد شماره شاسی جدید زده شد و بنده باز هم مجدد وقت تعویض پلاک گرفتم و حضور پیداکردم وهمه کارها بدون نقص انجام شد درمرحله آخر بود که وکالت نامه رانگاه وقت وکالت نامه تمام شد بود به علت اتمام وقت وکالت نامه تعویض پلاک انجام نشد بنده مجدد به فروشنده مراجعه کردم وعلت توضیح دادم که مجدد به من وقت تعویض پلاک بدهداما ایشان هیچ گونه همکاری جهت وکالت مجدد به من نداده تا امروز همکاری با من نکرده و طبق شاهدی که دارم آخرین گفته وی پرداخت مبلغ به 10 میلیون تومان می باشد و هیچ گونه کوتاه نمی آید و خودرو هم به نام همسر وی می باشد و من تاکنون با همسر او صحبت نکردم فقط در محضر قبلا دیدم ممنون میشم راهنماییم کنید چه کار کنم

پاسخ ها :

ندادن وکالت تعویض پلاک خودرو توسط فروشنده مطالبه پول برای دادن وکالت تعویض پلاک وکالت تعویض پلاک خودرو تعویض پلاک