مشاوره حقوقی رایگان - الزام به سند

سلام
حکم الزام به سند غیابی و بازداشت دایم سند
به جای نداشتن ضمانت یعنی چه؟؟؟
طرفم تعاونی مسکنی بوده که منحل شده اگهی وابلاغهابعدازچندسال مجهوال لمکان شناخته شدحالاکه حکم به اجراییه شده برای اخرین بارابلاغیه فرستادن گفتن استنکاف کرده بااین وجودقاضی دستوربازداشت دایم به محض صادرشدن سندملک رادادبخاطرحکم غیابی بودن تاچه زمان نمیتونم ملک رابفروشم وسندراچگونه ازادکنم؟؟؟
حالم خیلی بده بعدازچندسال دوندگی نتیجه بازداشت دایم باشه
درصورتیکه طرف ازگرفتن ابلاغ خودداری کرده
چکارکنم؟؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
در احکام غیابی ، برای اجرای حکم ، محکوم له باید یا ضامن معرفی نماید یا وثیقه بگذارد
دادگاه دستور توقیف سند مالکیت صادره را داده است
شما میتوانید شخصی را به عنوان ضامن معرفی نمایید و درخواست رفع توقیف از سند مالکیت را نمایید