مشاوره حقوقی رایگان - پرینت سیم کارت به نام دیگری

سلام دوست پسر من میخواد از شماره تلفن من پشمارمه ام به نام پدرم هستش پیرینت بگیره از تماس هام و واتساپم آیا این امکانش هستش؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر آشنا داشته باشد می تواند پرینت سه ماه گذشته را از نمایندگی شرکت مربوطه بگیره
در این پرینت تعداد تماس ها و پیامک ها و شماره اعلام می شود