مشاوره حقوقی رایگان - رتبه بندی

با سلام و احترام
بنده مدرک خود را به مدت 2 سال برای رتبه بندی به شرکتی در سال 1390 ارائه نمودم . شرکت مذکور اسم اینجانب را پس از 5 سال در سال 1395 از شرکت خارج نمود.
با توجه به اینکه برای 2 سال اول وکالتنامه وجود دارد و در آن قید گردیده که هیچ تعهدی در قبال موارد حقوقی و کیفری و ... نداشته و نخواهم داشت. آیا برای 3 سال اضافه ای که علیرغم موافقت بنده از نام من در شرکت استفاده گردیده است باید به صورت محضری از شرکت اقرارنامه بگیرم؟
چه راهکاری وجود دارد تا مسئولیتی متوجه من نشود و یا این مسئولیت تقلیل یابد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت شرکتها موضوع را پیگیری کنید.
توجه داشته باشید در اینگونه موارد ممکن است برای شما نیز مشکل پیش بیاد.