مشاوره حقوقی رایگان - رتبه بندی

از من درخواست شده که مدرکم رو جهت رتبه بندی به یک شرکت اجاره بدم ... گفتن که توی محضر تعهد میدن که من در سود و زیان و مسایل حقوق شرکت دخیل نیستم ... ایا با وجود تعهد محضری باز هم مشکل ممکنه ایجاد بشه ؟؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شما مهندس هستید و مدارک مهندسی خود را جهت رتبه بندی گرید
شرکت ارایه داده اید با مورد دیگری است

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بله بدون شک .
. ارائه مدرک شما از سوی هر شرکتی , دلالت بر حضور شما به عنوان کارمند یا عضو هیئت مدیره در آن شرکت بوده و عواقب آن (مطابق با نوع مسئولیتی که دارید) گریبان گیرتان است. لیکن بعضی از افراد استدلال می کنند که دادن مدرک به عنوان یکی از کارکنان شرکت و نه اعضای آن برای شما ایجاد مسئولیت به عنوان عضو شرکت نمی کند و تعهدی در جبران خسارات ناشی از عملکرد شرکت ندارید, ولی اینگونه نیست .

اگر تصمیم به ارائه ی مدرک جهت رتبه بندی به شرکتی گرفتید (که پیشنهاد میکنم نگیرید) حتما در پائین ترین سطح مسئولیتی (عضو هیئت مدیره )این مسئولیت رو قبول کنید.بدترین حالت هم قبول عنوان مدیر عامل است که در این صورت حتی اگر در اساسنامه هم از خود سلب مسئولیت کنید باز هم مشکلات خود از قبیل اینکه اگر شرکتی که مدرک گذاشته اید مالیات ندهد ممنوع الخروج می شوید و… را دارد.

سمیه رستمی

سرکار خانم سمیه رستمی :

با سلام خدمت شما. بله علاوه بر اینکه به موجب اطلاعیه صادره از سوی معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور مورخ 1391/01/17 ثبت نام افراد به صورت صوری جهت کسب امتیاز لازم برای اخذ رتبه تخلف محسوب می شود مشکلات متعددی را هم در پی خواهد داشت از جمله مسئولیتهای حقوقی و کیفری مدیران شرکت و همینطور در صورتی که تمایل به خروج از شرکت داشته باشین و شرکت شما را خارج ننماید راهی نخواهید داشت به جز توافق با آن شرکت و نهایتا مراجعه به دادگاه و طرح دعوی که بیشتر از مبلغی که در حال حاضر به شما خواهند داد باید هزینه کنید تا شاید بتوانید از شرکت خارج گردید.