مشاوره حقوقی رایگان - رجوع زوج به زوجه درمدت عده

سلام وقتتون بخیر
اگر طلاق بائن باشد و زوجه به مابذل رجوع کند و طلاق به رجعی تبدیل شود و زوج در مدت عده به زوجه رجوع کند، شرایط مهریه چگونه هست همان مهریه قبلی ثبت میشود یا مهریه جدید؟ و اگر زوجه راضی نباشد میشود زیربار نرود؟! یعنی زوج رجوع کند ولی زوجه در خانه پدر و مادر خود جدا زندگی کند

پاسخ ها :

رجوع زوج به زوجه در مدت عده مهریه در صورت رجوع طلاق رجعی طلاق بائن رجوع زوج به زوجه طلاق مهریه