مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت نیروی طرحی ایثارگر

سلام. من در تاریخ 1399/09/02 طرحم رو در بیمارستان به اتمام رساندم. دارای سهمیه جانبازی هستم. آیا با وجود اتمام طرح امکان استخدام بنده در زمره تبدیل وضعیت ایثارگران سال 1402 وجود دارد.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند سوال تکراری است پاسخ همان است که عرض شد اگر نیاز به مشاوره دارید تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولا خیر چون می‌بایست اشتغال داشته باشید اما می‌توانید مطرح نمایید تا مورد بررسی قرار گیرد