مشاوره حقوقی رایگان - مشکل در پسوند اسم در رای

سلام در رای اداره کار که گرفتم به اشتباه در دادخواست تنها یک حرف از پسوند اسم کارفرما را به جای ق ی نوشتم الان دوباره از اجرای احکام دادسرا به وزارت کار ارجاعم دادند و اداره کار هم میگه دوباره باید دادخواست جدید بدی. سوالم این است راه دیگه ای برای احراز صحیح هویت کارفرما نیست که من مجبور نشم این پروسه رو دوباره برم؟با تشکر

پاسخ ها :

محمودرضا  استقلال

محمودرضا استقلال :

با سلام _ راه دیگر این که طی لایحه ای به شعبه تشخیص صادرکننده رای ، تقاضای تصحیح رای داشته باشید چون که رای شخص مشخص را بدرستی محکوم نموده است و فقط قسمتی از نام وی را نادرست مرقوم نموده و نیازی به دادخواست جدید نیست .