مشاوره حقوقی رایگان - مشخصات سجلی

سلام. خسته نباشید. برای اقامه دعوی علیه خوانده ( عدم ایفاء تعهد که در آن کاسب 14 میلیون گرفته و کار رو انجام نداده ، مدارک موجود هست ) دسترسی به مشخصات سجلی نام پدر و کد ملی نداریم و همین مانع از ارائه دادخواست شده و در مرحله ی دادخواست در شورای حل اختلاف رفع نقص و رد دادخواست خورده، چه کار کنیم تا قانونی مشخصات رو بدست بیاریم ؟!

پاسخ ها :

احمدرضا یعقوبی

جناب آقای احمدرضا یعقوبی :

سلام
اگر نام و نام خانوادگی به همراه آدرس داشته باشید میتوانید اقامه دعوی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اعلام نام و نام خانوادگی کافی است و نیازی به سایر اطلاعات نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام از طریق دفتر خدمات قضایی میتوانید با ارائه نام و نام خانوادگی
خوانده ، کد ملی ایشان را بدست بیاورید و دادخواست اقامه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نام ونام خانوادگی شغل ومحل اقامت کفایت میکند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود شماره تلفن اسم و فامیل کفایت می کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اطلاع از نام و نام خانوادگی طرف کافی است

حسین خوش بخت

جناب آقای حسین خوش بخت :

ابتدا باید مشخصات طرف دعوا را بدست آورید..