مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص زمان امضای چک

باسلام و خسته نباشید بنده اخرین روز سال 1397 یک چک از شرکت دریافت کردم که هم مدیرعامل و رئیس هیت مدیره بودن مدیرعامل نوشتن وامضا کردن بعد هیت مدیره امضا کردن حال بنده شکایت کردم که رئیس هیت مدیره میگه من نبودم اونجا از من سفید امضا گرفتن میشه مدت زمانی هر دو امضا رو تشخیص داد یانه ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
موضوع به کارشناسی ارجاع می شود و تشخیص موضوع با کارشناس رسمی دادگستری است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصولا توسط کارشناس قابل تشخیص است