مشاوره حقوقی رایگان - دیه آسیب دیدگی در حین خدمت

سلام. من حین تغییر تحول پست جلوی آب انبار لیز خوردم و دچار شکستگی دست شدم گزارش حادثه رد کردم و یگان خدمتیم منطقه عملیاتی جزیره هست، همان روز به کمیسیون منتقل شدم و دو ماه برام استراحت پزشکی تعیین کردن و یک ماه اخر خدمتم معاف از رزم شدم ، ایا کارت ایثارگری و غرامت یا دیه بهم تعلق میگیره؟ و تقریبا چقدر طول میکشه تا مبلغ رو بدن؟ اگه میدونید مبلغ دیه چقد هست لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

دیه آسیب دیدگی در حین خدمت غرامت آسیب دیدگی در حین خدمت آسیب دیدگی در حین خدمت دیه غرامت کارت ایثارگری سربازی