مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل کالا در صورت واریز وجه

باسلام وخسته نباشید اول ماه تیر 1402بنده مبلغ هشتاد میلیون بابت خرید موبایل به حساب پسر برادرم ریختم تا به حال نه پول بهم داده ورفتم موبایل قیمت کردم حدود پانزده میلیون تومان گرون به من فروخته اما موبایلم بهم نداده دراصل نه پول بهم داده نه موبایل هیچ مدرکی هم ندارم فقط فیش بانک که به حسابش بابت خرید گوشی وداخل فیش هم ذکر شده بابت خرید گوشی فقط همین مدرک دارم خواهشا بنده را راهنمائی کنید چیکار میتونم بکنم خیلی متشکرم .ممنون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید دادخواست مطالبه وجه دهید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام طی ارسال اظهارنامه تحویل مبیع را مطالبه نمایید در صورت بی پاسخ بودن طرح دادخواست الزام به تحویل مبیع نمایید