مشاوره حقوقی رایگان - برگشت چک ثمن معامله خودرو

باسلام بنده چند ماه پیش ماشین سنگینی خریدم و بابت 250 میلیون باقیمانده چک دادم که به فروشنده گفتم اول باید سند بزنی به نام خریدار و در قولنامه هم قید کردیم بعد از سند چک پاس میکنم ولی فروشنده این کار نکرد رفته چک من رو فرم زده و در راه ماشین توقیف کرده ممنون میشم جواب بدین زندگیم ریخته بهم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با استدلال در خواست توقف عملیات اجرایی بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
چک سند تجاری است و صادر کننده مکلف است که مبلغ را در سررسید پرداخت نماید
شما باید وجه چک را پرداخت نمایید و بعد دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی را مطرح نمایید