مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب متوفی

وقت بخیر ،حدوداً 3ماه پیش تاکنون همه مراحل تشکیل پرونده برای انحصار وراثت را انجام داده ام که همانطور که مطلع هستید از دفاتر پیشخوان خدمات قضایی و ثبت احوال و شورا حل اختلاف ... طی مسیر شده و در سامانه ثنا پیام ابلاغیه مبنی بر ختم پرونده آمده است ،منتهی همچنان حساب های بانکی مسدود میباشد ،ممنون میشوم راهنمایی بفرمائید.

پاسخ ها :

هادی منافزاده

جناب آقای هادی منافزاده :

بعد صدور گواهی حصروراثت و نیز پرداخت مالیات (اخذ گواهی مالیات بر ارث ) و مراجعه وراث به بانک مسدودی حساب منتفی خواهد شد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پس از صدور گواهی انحصار وراثت کلیه وراث و یا وکیل آنان بانک مراجعه می‌نمایند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

رفع مسدودی حساب متوفی ارتباطی به انحصار وراثت ندارد

می‌بایست ابتدا انحصار وراثت را بگیرید سپس مالیات بر ارث حساب مربوطه را بپردازید سپس می‌توانید به نسبت سهم خود دریافت کنید