مشاوره حقوقی رایگان - خرید با کارت بانکی مسروقه

سلام
امروز برای من یه مشتری اومد برای خرید گردنبندی به مبلغ 50 میلیون تومان.شخص کارت کشید و بعد چند ساعت صاحب کارت اومد گفت کارت دزدی بوده. ماهم طبق عرف مدارک اهراز هویت برای فروش کالا نمیگیریم الان تکلیف شکایتی ک از ما شده چیه؟در صورتی ک نمیدونستیم کارت بانکی دزدی هست

پاسخ ها :

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

اولا باید شاکی ثابت کنه کارت سرقت شده و با خریدار تبانی نکرده باشن، ثانیا به علت عدم اطلاع شما از سرقت از نظر کیفری برای شما مسئولیتی ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید علیه کسی که با کارت سرقتی خرید کرده شکایت کنید.