مشاوره حقوقی رایگان - راه فک پلمب مرکز زیبایی

سلام بدون ابلاغ به مطب مراجعه کردند البته شاکی داشتیم بدون ابلاغ بازرس مراجعه و مطب را پلمب کرده و معاونت درمان هم میگه از دست ما خارج است چه باید بکنیم آیا میشه فرد هم از ژریق قضایی هم کمیسیون و هم معاونت درمان شکایت تنظیم کنه؟لطفا راهنمایی بفرمایید که ما جهت فک پلمب کجا باید مراجعه کنیم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع نیازمند بررسی مدارک است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابلاغ از تشریفات است و مهم حکم بازرس نسبت به پلمب مکان است که اگر از سوی مراجع صالح در اختیار داشته باشد منعی وجود نخواهد داشت.