مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن امضاء با سند جعل و فریب و سو ء استفاده از شرایط موجود

با سلام در هنگام تقسیم ارث برادر بزرگ که زمینهای پدر با قرارداد شفاهی بمدت 15 سال ایشان بود در مزارعه با سوء استفاده از اعتماد وتبانی بعضی از وراث و ارائه سند جعلی گفته یک سوم این زمینها را پدر داده بمن این هم سندش است و ماهم در تقسیم نامه قید کرده ایم 1 یک سهم متعلق به شخصی ........... بعدا" چون آن برگ مخدوش بود بعدا" معلوم شد وکالت 15 ساله ضمانت وام بانگ بود اگر میتوان شکایت کرد به کجا باید شکایت کنم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تقسیم نامه قابلیت ابطال دارد و دادخواست مربوطه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.