مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

با سلام پس از 9سال دوندگی در دادگاه برای طلب 56میلیونی بنده دادگاه با اعسار محکوم به موافقت کرد و حساب بنده با محاسبه تاخیر تادیه از سال 91 که تاریخ برگشت چک میباشد 230 میلیون تومان تعیین شد ولی دادگاه مبلغ پیش پرداخت رو 30 میلیون تومان و ماهی 1میلیون قسط تعیین کرده با حساب بنده باید 17 سال طول بکشه تا 200میلیون پرداخت بشه سوال بنده اینه آیا این تقسیط ناعادلانه جای اعتراض داره

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام اگر حکم شما قطعی نباشد میتوانید از تاریخ ابلاغ. رای ظرف 20 روز در محاکم تجدیدنظر اعتراض نمایید