مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن دانش اموز از کلاس توسط معلم

سلام من کلاس نهمم معلم مطالعات با من کاملا لج کرده و حتی بخاطر لبخند زدن منو از کلاس بیرون کرده و میگه کسی حق نداره حین در گفتن من بخنده ، و اینکه اگر وسط کلاس درسی مشغول به یک فعالیت درسی دیگری بشیم بدون مزاحم شدن به بغل دستی ها آیا معلم حق اعتراض داره؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مدیر مدرسه موضوع را پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با آموزش و پرورش شهرستان در میان بگذارید