مشاوره حقوقی رایگان - کتک زدن دانش آموز توسط معلم

سلام . امروز من در کلاس شاهد این بودم معلم با کتک و هل دادن دانش اموز را به زمین انداخت و بعد از ان یک ضربه محکم در پشت و یک لگد مانند لگد زدن به حیوان انجام داد و در همان روز یک نفر دیگر را سیلی و به چند نفر توهین کرد تقریبا کل کلاس شاهد هستند و دو نفر کتک خورده میخواهند تا حد ممکن معلم مجازات شود به مدیر و معاون گفته ایم ولی اهمیتی ندادند . میتوانید قدم هایی که این دو دانش اموز باید برای مجازات کردن معلم طی کنند را بگویید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بدوا به پزشکی قانونی مراجعه و بااخد نامه پزشکی قانونی، میتوانید در داسرا طرح دعوی ایراد صدمه بدنی عمدی،توهین و… به استناد برگه پزشکی قانونی،شهادت شهود و… طرح نمایید.

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام شکواییه ضرب و جرح تنظیم کنید در دفتر خدمات قضایی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این دو دانش‌‌آموز خودشان و خانواده‌هایشان بایستی قصد شکایت داشته باشند و با مراجعه به پزشکی قانونی و ثبت جراحات وارده شکوائیه تحت عنوان ضرب و جرح را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانند از سوی دیگر در مقابل توهین‌های انجام شده نیز میتوانند شکوائیه تحت عنوان مجرمانه توهین و فحاشی را به ثبت برسانند که به استناد شهادت شهود و سایر دلایل همچون دوربین‌های مداربسته قابل اثبات است ولی اگر قصد شکایت نداشته باشند و شما میخواهید پیگیری کنید این تخلف آشکار معلم را به مدیرکل آموزش و پرورش شهر خود گزارش دهید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر به سن قانونی نرسیده‌اید و زیر 18 سال دارید از طریق والدین نسبت به معلم طرح شکایت توهین و ضرب و جرح نمایید.