مشاوره حقوقی رایگان - ادغام پرونده سرقت

سلام تنها فرزندم دارای 5سابقه کیفری میباشد
سرقت سال 92که بهش 3سال دادن بعداز یک سال حبس عفو خورد تمام شد
سرقت سال 94 محکوم به3ونیم سال شد که به قید وثیقه ازاد شد بعدی سال 95سرقت بود که به 4سال محکوم شد بعداز حدود یک سال با وثیقه ازاد شد و متاسفانه سال 96هم به جرم سرقت در دوران مرخصیش دستگیر شد و محکوم به 4سال نیم شدکه 5سال زندان موند بعداز چندین سال تحمل حبس ‌وتورم ردمالش 1میلیارد شد.سال 1401با وثیقه ازاد شد و تو دوران مرخصیش باز به جرم مواد مخدر به 15سال و یک روز حبس و جریمه160میلیون محکوم شد.راهی وجود نداره که ادغام یا تجمیع بشن.یا تخفیف داده بشه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه شکات متفاوت است ادغام اصولاً ت نمی‌گیرد اما باز می‌توانید از طریق اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خیر. پرونده ها وشکات متفاوت است. همچنین جرایم ارتکابی وزمان رسیدگی.