مشاوره حقوقی رایگان - پیامک دادخواست شما ثبت گردید

سلام وقت بخیر ببخشید من از کارفرمام بابت ندادن سفته هام شکایت کردم الان برام پیامک اومده پیامک اینه (دادخواست شماره **************************** ارسالي از طريق سامانه خدمات قضائي به شعبه 7 دادگاه عمومي حقوقي تبريز ارجاع و با شماره پرونده ****************** و رمز شخصي ***** ثبت گرديد) رفتم سامانه نگاه کنم ببینم زمان دادگاه مشخص شده یا نه چیزی پیدا نکردم از زمان دادگاه میشه راهنماییم بکنین از کجا میتونم بفهمم؟ یا هنوز مشخص نشده زمان دادگاه و فقط بخش مشخص شده ؟کی مشخص میشه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هنوز وقت رسیدگی تعیین نشده است فعلاً تعیین شعبه شده می‌بایست منتظر بمانید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درآینده از طریق سامانه ثنا برای شما پیامک می آید. جای نگرانی نیست.