مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت با قولنامه

سلام وقتتون بخیر. من سال 1401 یک واحد آپارتمان خریدم و سند 6 دانگ هم به نامم شد همون موقع..خونه خالی بوده و تازگی که مراجعه کردم دیدم یک نفر اومده قفل زده به در کرکره‌ای خونه.پرس و جو کردم فهمیدم برادر مالک قبلیه.ایشون یک برگه قولنامه محضری دارن که واسه سال 1398 که نشون میده 3 دانگ از خونه رو به صورت قولنامه‌ی محضری از برادرشون خریداری کردن..الان میخواستم بدونم که طرف حساب اون آقا بنده هستم یا برادرشون؟ آیا همچین حقی رو دارن که قفل بزنن در خونه؟ چون من سند 6 دانگ دارم ولی ایشون قولنامه محضری موقع خرید هم من نمیدونستم که ایشون 3 دانگ خریده لطفا راهنماییم کنید..ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با عنوان ممانعت از حق از برادر فروشنده شکایت کنید
اگر مشخص شده واقعاً خریداری کرده در این صورت می توانید با عنوان فروش مال غیر از فروشنده شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام طرف حساب ایشان برادرشان می‌باشد که اگر واقعیت باشد نسبت به صدانگ فروش مال غیر انجام دادند

تصرف مال مشا نیازمند رضایت تمام مالکین می‌باشد

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

اگر مبایعه نامه اصالت داشته باشد میتوانداقدام ابطال سند کند. ولی قفل زدن روی درب قبل از گرفتن رای مجازات دارد و حق چنین کاری نداشته