مشاوره حقوقی رایگان - مالی و حسابداری

با سلام . بنده در سال 95 حسابدار یه مغازه با دو شریک شدم حال با گذشت این سال ها یکی از شرکا که بعدا مدیر مالی شرکتش شدم مدعی شده سال 95 تا 98 پول از حسابش به حساب خودم واریز کردم البته از مغازه ای شریک داشت نه مغازه خودش . من در همه این سالها از شریک اول ترازنامه منو امضا کرده و هر سال دفاتر و اسناد مربوط به حسابداری تحویلش دادم اما شریک دوم که مدیر مالیش بودم هر دفعه دوری کرده حالا با گذشت این سالها میتونه ادعا کنه و برای من درد سر درست کنه . خواهشا راهنمایی کنید .

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. این که می تونه ادعا کنه یا نه؟ باید گفت هرشخصی می تونه به دادگاه یا دادسرا جهت احقاق حق خودش مراجعه کنه و هر ادعایی را مطرح کنه. ولی مهم این که بتونه این ادعا را با دلیل یا قرائن ثابت کنه.