مشاوره حقوقی رایگان - سیلی زدن به زن نامحرم و فحاشی رکیک

سلام خدمت وکلای گرامی
مرد همسایه با زدن سیلی و فحاشی رکیک به خانم بنده بر سر پارکینگ (ندادن سوئیچ و تائین وقت جابجایی سر خود) موجب اقدامات شکواییه بنده با همراه داشتن شاهدم به دادگاه که اقدام نمودم نتیجه ای دارد ؟
میخواهم بدونم معمولا حکم قاضی چیست و به کجا ختم میشود!
سپاس از شما وکلای بزرگوار

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
مجازات آن اصولا جزای نقدی است اگر صرفا توهین ساده باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

فحاشی جزای نقدی به نفع دولت است سیلی زدن اگر در صورت ضربه سیلی، صورت شخص دچار کبودی یا سرخی در سطح پوست شود، ضارب باید مجازات شود. در اکثر مواقع، دیه به عنوان مجازات اصلی سیلی زدن در نظر گرفته می شود. البته در صورتیکه جراحتِ وارده بیشتر باشد، به غیر از جزای نقدی، مجازات حبس از 91 روز تا 6 ماه و 11 تا 30 ضربه شلاق نیز در نظر گرفته می شود.7 آبان 1401

حامد آهنگران

جناب آقای حامد آهنگران :

سلام پرونده ابتدا به شورای حل اختلاف ارجاع میشه و اگر حل نشه، به دادسرا ارجاع و پس از طی مراحل و اثبات توهین ،جزای نقدی در حق دولت محکوم می شود و در خصوص سیلی اگر نامه پزشکی قانونی باشد قطعا مجازات جداگانه دارد

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام شهود باید به دادگاه ببرین توهین و ضرب و جرح است