مشاوره حقوقی رایگان - امکان گرفتن دستور تخلیه

سلام وقت شما بخیر ، اگر قرارداد اصلی اجاره آپارتمان مسکونی، امضای دو نفر شاهد رو داشته باشه ولی پشت نویسی و تمدید ان برای سال گذشته فقط امضای یک شاهد مرد رو داشته باشه ایا امکان گرفتن دستور تخلیه فوری هست؟

پاسخ ها :

حامد آهنگران

جناب آقای حامد آهنگران :

سلام ، برای صدور دستور تخلیه وجود قرارداد با امضای طرفین و امضای دو شاهد و همچنین اتمام مدت اجاره شرط است