مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن ودیعه توسط موجر

با سلام
چهار روز دیگه قرار داد خانه ام به پایان میرسه،نزدیک به دوماه است که به صاحب خانه گفته ام که بخاطر مشکل شخصی باید این خانه را تخلیه کنم اما اینقدر مبلغ خانه را بالا اعلام کرده که کسی برای بازدید نمی آید یا اگر هم اومد نمیپسنده،توی قرار داد ذکر شده در صورت پرداخت نکردن ودیعه توسط موجر میتونم مبلغ پانصد هزار تومان روزانه خسارت بگیرم،برای دریافت این مبلغ باید خونه رو خالی کنم یا تا زمانی که پول نداده میتونم بمونم و شکایت هم بکنم هم برای پرداخت نکردن ودیعه هم هزینه خسارت؟؟

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

از طریق شورای حل اختلاف اقدام کنید باید مبلغ ودیع را به صندوق دادگستری تودیع نمایید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام ضمن تخلیه و تحویل اظهارنامه ای مبنی بر مطالبه وجه ودیعه ارسال نمایید