مشاوره حقوقی رایگان - سلام. چجوری میتونم از مبل فروشی شکایت کنم.

سلام.تقریبا اسفند 1401مبل خریدیم.اول فقط یه کمی صدا میداد.بعد چوبش ترک خورد.زنگ زدیم اومدن بردن گفتن درست کردیم.بعد وکیوم شده آوردن فرداش که باز کردیم دیدم جاهای قبلی تعمیر شده ولی دسته مبل شکسته و پارچه هم سیاه و کثیف شده.الان دو ماه هست قرار بیان ببرن.نمیان.من اصلا میخوام کلا مبل سه نفره رو تعویض کنه.بقیشون مشکلی ندارن.چجوری میتونم شکایت کنم.ممنون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق اتحادیه، اتاق اصناف، تعزیرات قابل پیگیری است.