مشاوره حقوقی رایگان - ابطال شرط داوری

با آرزوی سلامت و شادی تکاتکتان : درقراردادمشارکت درساخت بین دونفر شرط داوری با داوری دفتر املاک ذکر گردیده ودرخواست داوری ازطریق اظهار رسمی به ایشان گردیده آیا با رد داوری به صورت پاسخ اظهارنامه رسمی توسط داور معین شده آیا شرط داوری ملغی الاثر میگردد یا اینکه باید جهت تعیین داوردیگر مراتب قانونی را گذراند ؟ سپاس

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید داور جدیدی طرفین تعیین کنند

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

علی‌القاعده بلی لیکن برای اظهار نظر دقیق باید قرارداد را بررسی کرد