مشاوره حقوقی رایگان - دریافت پابند الکترونیکی

سلام ،اگر کسی به دلیل داشتن اتهامات و سابقه و اینکه قبلا از عفو مشروط استفاده کرده و الان در زندان بسر می‌برد می‌تواند از پابند استفاده کند و شش ماه باقی مانده زندانی خود را بگذراند در بیرون ،وثیقه لازم است برای پابند ؟ فیش حقوقی کارمند قراردادی قبول است؟ سند اگر در رهن بانک باشد قبول است ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
رهن باشد قبول نمی‌کنند
با مقام قضایی مربوطه رایزنی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام یا قاضی ناظر زندان درخواست خود را پیگیری کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام از طریق ناظر زندان یا اجرای احکام پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً در پابند الکترونیکی نباید سابقه کیفری داشته باشید